Звернення директора навчально-наукового інституту історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук

Шановні студенти, викладачі та співробітники! Сьогодні перед нашим університетом постали нові, складні випробування. Через воєнну агресію Російської Федерації матеріально-технічна база нашого інституту та частина викладацького складу опинилась в окупації.

Проте, ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка» та наш структурний підрозділ не припинив функціонування. На сьогоднішній день управлінська структура університету переміщена до м. Полтава. Освітній процес реалізується за змішаною формою, із застосуванням різних платформ, зокрема, Moodle та Telegram.

Міністерство освіти і науки України цілком підтримує нас у прагненні продовжувати діяльність саме в українському освітньому просторі. Підтвердженням зазначеного є нещодавня виплата стипендій студентам та заробітної плати викладачам й співробітникам. Окрім того, до Верховної Ради подано законопроєкт про скасування на цей рік ЗНО та ЄВІ. Тобто випускники шкіл та бакалаври, як цьогорічні, так і минулих років, мають унікальну можливість вступити до нас на навчання за спрощеною процедурою.

Важливо підкреслити, що однією із санкцій проти агресора стала відмова від визнання дипломів Російської Федерації у світі. Тому я закликаю зберігати спокій та здоровий глузд. Не піддавайтесь на провокації та дії незрозумілих людей, що вдруге захопили наші корпуси. Тримайте з нами зв’язок й отримайте по закінченню навчання справжній диплом державного зразка, що визнається у всьому світі.

Наші контакти не змінні, якщо немає телефонної мережі, зв’язуйтесь з нами
в будь-який інший засіб. Читайте про нас на тимчасовому сайті
http://info.luguniv.edu.ua та на сторінках у соціальних мережах.

Директор: Бадер Антон Васильович,
050-693-07-48, bader@meta.ua

Заст. директора з навчальної роботи: Нужна Юлія Сергіївна,
095-509-20-41 nuzhnayaus@gmail.com

Заст. директора з соціально-гуманітарної роботи: Журба Ігор В’ячеславович,
095-878-63-03, zhurba.igor1992@gmail.com

Антон Бадер