Алгебраїчний семінар Університету Колорадо

12 квітня кафедра алгебри та системного аналізу взяла активну участь у науковому онлайн-семінарі з алгебри та логіки, який відбувся в Університеті Колорадо в Боулдері (США).

Цей науково-дослідний семінар організований групою дослідників кафедри математики Університету Колорадо. За напрямом семінар включає всі теми сучасної алгебри, логіки та їх застосувань, зокрема, загальну алгебру, математичну логіку, теорію моделей, теорію категорій, теорію множин, теоретико-множинну топологію та теоретичну інформатику. У роботі семінару взяли участь близько 35 досвідчених сучасних математиків з різних країн світу, в тому числі, США, Колумбії, Канади, Італії, Британії, Австрії, Словакії, Польщі та ін.

Наш університет представляли проректор з науково-педагогічної роботи Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, професор Анатолій Жучок та в.о. завідувача кафедри алгебри та системного аналізу, професор Юрій Жучок. Бажаємо нашим колегам-математикам подальшої плідної роботи і нових наукових успіхів!

За матеріалами НН ІФМІТ