Відкрите засідання вченої ради НН ІФВіС

У навчально-науковому інституті фізичного виховання і спорту в дистанційному форматі, у режимі відео конференції, відбулося відкрите засідання вченої ради.

На порядку денному були розглянуті питання:

  • про діяльність інституту в умовах воєнного стану
  • про особливості вступної компанії на 2022 – 2023 навчальний рік
  • про особливості профорієнтаційної роботи в умовах воєнного стану
  • різне

Заслухавши та обговоривши доповідь директора інституту Дубового О.В., вчена рада відзначає, що  продовжена діяльність в умовах воєнного стану проходить в особливих умовах сприяння збереження життя колективу, забезпечення освітньої та інших напрямків діяльності в інституті.

Інститут ФВіС з 11 березня поновив навчання в он-лайн режимі.  Навчальний процес, всі освітні послуги, консультації, надання необхідної інформації надаються в он-лайн режимі із застосуванням інтернет ресурсів через директорат, кафедри інституту.

МОН України ще розглядає питання щодо особливостей вступної компанії на 2022 – 2023 навчальний рік. Всі зміни щодо вступу 2022 висвітлюються на сайті ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка» http://luguniv.edu.ua/. Профорієнтаційна робота вступу 2023 буде складною особливо дня навчальних закладів східних регіонів, але намічено ряд профорієнтаційних заходів які будуть застосовані з залученням всіх можливих соціальних мереж, роз’яснювальна робота тощо.

У своїй доповіді відповідальна за наукову роботу в інституті Отравенко О.В. зазначила, що уже традиційно у квітні будуть проведені дні науки. Наразі йде активна підготовка до проведення двох наукових конференцій серед студентів та викладачів. 12-13 квітня 2022р. планується провести  YI Всеукраїнську студентську науково-практичну інтернет-конференцію «Сучасні проблеми фізичного виховання і спорту: погляд молоді». 19 квітня 2022 року планується провести IY Міжнародну науково-практична конференцію «Сучасні тенденції та перспективи розвитку якісної підготовки майбутніх фахівців фізичної культури і спорту в умовах ступеневої освіти».

За інформацією навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту