Вчена рада факультету

В останній день березня, на факультеті природничих наук було проведено вчену раду факультету. Незважаючи на війну у нашій країні на засідання вийшли майже всі члени вченої ради факультету.

На порядку денному планового засідання ради було розглянуто питання щодо забезпечення навчального процесу за освітніми програмами спеціальностей кафедр факультету. Під час розгляду цього питання завідувачі кафедр надали узагальнену інформацію щодо внесення змін до навчально-методичного забезпечення освітніх компонентів та практик поточного семестру у зв’язку із особливими умовами навчання. Також було розглянуто питання щодо особливостей проведення профорієнтації Вступної кампанії 2022, а саме: члени вченої ради обговорили та затвердили зміни до плану профорієнтаційної роботи факультету. Розгляд цього питання викликав жваве обговорення всіх членів вченої ради факультету природничих наук.

У різному було обговорено підготовку до проведення Днів науки та розглянуто можливі шляхи вирішення проблемних питань, які виникли у процесі роботи у нових умовах на кафедрах факультету.

За інформацією факультету природничих наук