Підсумки олімпіади

На кафедрі дизайну НН ІТОТТ підвели підсумки І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади.

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Територіальний брендінг» зі спеціальності «Дизайн» було заплановано з 2 лютого до 6 березня 2022 року.

Метою олімпіади було виявлення, відбір та підтримка обдарованої студентської молоді, розвиток і реалізація здібностей, стимулювання творчої праці здобувачів вищої освіти, підвищення якості підготовки фахівців, відбір учасників до ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Дизайн».

Завдання олімпіади передбачало виготовлення комплекту листівок  брендінгу рідного міста або селища, регіону, відображаючи міську ідентичність, системно виражену в яскравих і привабливих ідеях, символах, цінностях, образах і максимально повно відображена в іміджі міста.

Техніка виконання визначалась автором індивідуально у рукотворній графіці (акварель, гуаш, акрил, туш, олівці) або з використанням комп’ютерних технологій.

Здобувачами вищої освіти: Діаною Куклєвою (І місце), Глібом Борисовим (ІІ місце), Альбіною Матвєєвою (ІІ місце), Ксенією Лавка (ІІІ місце) було виконано комплекти листівок територіального брендінгу рідних  довоєнних міст.

Зазначимо, що з 11 березня 2022 р. кафедра дизайну поновила навчання зі здобувачами вищої освіти у дистанційному (змішаному) форматі за допомогою освітнього порталу університету та підтримує зв’язок зі студентами у каналах Viber і Telegram.