Планове засідання кафедри романо-германської філології

Кафедра відновила провадження освітніх послуг для здобувачів освіти з 9 березня 2022 року, використовуючи платформи Microsoft Teams, Zoom тощо.

Кафедра романо-германської філології є найбільшою кафедрою факультету іноземних мов, яка надає освітні послуги з вивчення англійської, німецької, французької й іспанської мов.

22 березня 2022 року відбулося планове засідання кафедри, на якому були присутні всі штатні викладачі: 2 професорки, 4 доцентки, 2 старші викладачки та 7 викладачів. На засіданні обговорювалися нагальні питання щодо особливостей навчально-методичної роботи викладачів кафедри в умовах воєнного стану; профорієнтаційної роботи у ІІ семестрі: робота в онлайн-режимі зі школами Полтавської та інших областей; акредитації спеціальностей по кафедрі у 2022-2023 роках; проведення заходів у ІІ семестрі, спрямованих на національно-патріотичне та полікультурне виховання здобувачів освіти, матеріальна та психологічна підтримка; щодо особливостей проходження педагогічної практики (виробничої) студентами 3 курсу спеціальності 014 СО. Мова і література (англійська, німецька, французька, іспанська) в умовах воєнного стану тощо.