Засідання ради факультету іноземних мов

18 березня на факультеті іноземних мов ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» відбулося планове on-line засідання.

На засіданні були присутні заступники декана з навчальної, соціально-гуманітарної роботи та роботи з іноземними студентами, завідувачі кафедр факультету та інші члени ради.

В.о. декана факультету іноземних мов Ірина Мигович ознайомила колег з питаннями, які розглядалися протягом тижня на нарадах Міністерства освіти України та ректорату ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», серед яких основними стали: організація освітнього процесу на факультеті іноземних мов в умовах воєнного стану, можливість використання асинхронної дистанційної форми навчання, впровадження внутрішньої мобільності на факультеті для здобувачів освіти з тих закладів вищої освіти, які наразі перебувають в зоні активних бойових дій, акредитація освітніх / освітньо-професійних програм, навчання іноземних громадян, дистанційний формат проходження практик по окремим кафедрам факультету тощо. Наразі факультет іноземних мов є структурним підрозділом університету, який одним із перших розпочав освітній процес (09.03.2022р.), чим завдячуємо згуртованій та ефективній роботі адміністративно-викладацького складу факультету.