Кафедра журналістики продовжує працювати!

Кафедра журналістики та видавничої справи з перших днів війни Росії проти України активно комунікує зі студентами та викладачами.

У Телеграм-каналі «Молодіжний науково-професійний медіа клуб ФУФСК» поширюється тільки достовірна інформація про:

  • організацію освітнього процесу в залежності від безпекової  ситуації в регіонах та подальше функціонування факультету української філології та соціальних комунікацій й університету в умовах воєнного стану;
  • збереження здобувачів вищої освіти та дистанційне чи змішане навчання;
  • реалії та перспективи розвитку університету та ін.

17 березня 2022 року на платформі Microsoft Teams була організована зустріч з ректоркою ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» професором Оленою Караман, яка проінформувала факультет про ситуацію в регіоні та поставила завдання перед факультетом на найближчий період. Також вона наголосила, що факультет української філології та соціальних комунікацій є форпостом україністики на теренах східного регіону нашої держави.

ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» закликає працівників і студентів уважно перевіряти будь-яку інформацію, не довіряти анонімним джерелам у месенджерах і соціальних мережах, чуткам та пліткам. Орієнтуйтеся лише на офіційну інформацію.

Деструктивні дії у вигляді розповсюдження фейків і дезінформації спрямовані на провокування панічних настроїв і дезорганізацію.

Достовірну інформацію про ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» можна знайти на тимчасовому сайті http://info.luguniv.edu.ua/ і в соціальних мережах:

https://www.instagram.com/lnu_taras_shevchenko_2022/

https://cutt.ly/2A7nJU2

За інформацією кафедри журналістики та видавничої справи