З 11.03.2022 р. відновлено освітній процес

Шановні студенти і викладачі! Луганський національний університет імені Тараса Шевченка відновив освітній процес в умовах воєнного стану.

На виконання Указу Президента України від 24.02.2022 р.  №64/2022  «Про введення воєнного стану в Україні», наказів по університету від 03.03.2022 р. № 51-ОД «Про переміщення центру управління університетом в умовах воєнного стану», від 10.03.2022 р. № 54 «Про організацію освітнього процесу в умовах воєнного стану

Луганський національний університет імені Тараса Шевченка з 11.03.2022 р. відновив і продовжує освітній процес з використанням різних засобів дистанційного (змішаного) навчання (освітнього порталу університету, платформ (Microsoft Teams, ZOOM, Classroom та ін.), груп та каналів у Viber, WhatsApp, Telegram тощо).

Освітній процес здійснюється всіма структурними підрозділами університету:

Базовий навчальний заклад (бакалавр, магістр, доктор філософії, доктор наук);

6 фахових коледжів (молодший спеціаліст/молодший бакалавр):

  • ВП Фаховий коледж (Старобільськ)
  • ВП Старобільський фаховий коледж (Старобільськ)
  • ВП Кадіївський педагогічний фаховий коледж (Лисичанськ)
  • ВП Лисичанський педагогічний фаховий коледж (Лисичанськ)
  • ВП Брянківський фаховий коледж (Лисичанськ)
  • ВП Рубіжанський фаховий коледж (Рубіжне)

ВП «Регіональний центр професійної освіти ЛНУ імені Тараса Шевченка» (кваліфікований робітник) (Старобільське, Рубіжанське, Кремінське відділення).

Дорогі студенти! Будьте на зв’язку з викладачами!!!!

Якщо у вас виникають тимчасові труднощі із засобами зв’язку та навчання, вам буде надана можливість виконати і здати завдання в індивідуальному порядку!