Онлайн зустріч зі старостами та студентським самоврядуванням

На цьому тижні на факультеті природничих наук відбулася онлайн зустріч зі старостами академічних груп та студентським самоврядуванням.

Під час зустрічі, декан факультету Наталія Мацай, ще раз підкреслила, що наш університет наразі евакуйовано в місто Полтаву і навчання за всіма спеціальностями продовжується в онлайн форматі, а також привітала ввесь студентський колектив з 99-річчям факультету природничих наук. Під час зустрічі було продемонстровано відеоролик підготований активом факультету до святкування його Дня народження.

Заступник декана з начальної роботи Ольга Губська надала відповіді на питання студентського активу щодо особливостей навчання в онлайн форматі та нагадала здобувачам випускних курсів про важливість підготовки до підсумкової атестації та форму її проведення.

По закінченню зустрічі, заступник декана з соціально гуманітарної роботи, зауважила, що зараз найголовніше – це безпека життя кожного здобувача освіти та задля техніки безпеки ознайомила студентів з інформацією щодо різновидів мін, які в даний час можуть знаходитися будь-де й, наголосила, що в жодному випадку не можна чіпати і навіть наближатися до підозрілих, незрозумілих та невідомих предметів.

Під час зустрічі, було розглянуто пропозиції щодо профорієнтаційної роботи факультету Вступної кампанії 2022, обговорено проблемні питання, які виникли у здобувачів вищої освіти під час навчання та надано розгорнуті відповіді з можливими шляхами їх вирішення.

За інформацією факультету природничих наук