Інтерв’ю ректора Олени Караман телеканалу «Суспільне. Полтава»

5 квітня 2022 року журналісти телеканалу «Суспільне. Полтава» завітали до Полтавського університету економіки і торгівлі, у якому тимчасово розміщено центр управління ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», й узяли інтерв’ю в ректора Олени Караман.

Вона розказала про відновлення й організацію освітнього процесу та перспективи розвитку університету в умовах військового стану та поствоєнного часу. Журналісти ознайомилися з роботою структурних підрозділів ЛНУ імені Тараса Шевченка, що з 2015 року функціонують на базі ПУЕТу, та поспілкувалися з керівниками навчально-наукового інституту культури та мистецтв і факультету іноземних мов – Нелею Назаренко та Іриною Мигович. Медійникам було продемонстровано на екрані монітору онлайн-платформу Microsoft Teams, на базі котрої проходять заняття зі здобувачами вищої освіти, та їдальню, у якій безкоштовно харчуються внутрішньо переміщені особи.

На завершення свого перебування в колі освітян журналісти завітали до гуртожитку, де мешкають викладачі та студенти шевченківського університету, й були приємно подивовані гарними побутовими умовами їхнього проживання.

Прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка