Олімпіада з педагогіки

На кафедрі педагогіки НН ІПП провели традиційну студентську олімпіаду з педагогіки.

Днями кафедра педагогіки підбила підсумки І (загальноуніверситетського) етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з педагогіки. Не зважаючи на складні воєнні умови, у заході взяли участь здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня майже всіх навчально-наукових інститутів та факультетів нашого університету. Учасникам було запропоноване комплексне завдання, що включало два блоки:

  • теоретичний: студенти розв’язували тести, які складалися з питань з історії педагогіки, загальної педагогіки, теорії освіти й навчання, теорії виховання, сучасних технологій навчання та організації педагогічного дослідження;
  • практичний: студенти виконували пошуково-дослідницькі та творчі завдання, зокрема демонстрували аналітично-дослідницьку розробку у формі есе «Основні тренди сучасної педагогічної освіти» та вирішували практичні педагогічні задачі.

Журі в складі голови – в.о. завідувачки кафедри педагогіки Вікторії Швирки та доцента кафедри педагогіки Олени Сєваст’янової визначило переможців: І місце посів Ілля Курусь , студент 3 курсу, спеціальності «Середня освіта. Фізична культура», НН ІФВіС; ІІ місце – у Костянтина Кисельова, студента 3 курсу, спеціальності «Середня освіта. Математика. Фізика», НН ІФМІТ, а почесне ІІІ місце поділили Владислава Філіппова, студентка 3 курсу, спеціальності «Середня освіта. Фізична культура», НН ІФВіС та Максим Гончаров, студент 3 курсу, спеціальності «Середня освіта. Історія та правознавство», НН ІІМВСПН.

До участі у Всеукраїнському етапі олімпіади з педагогіки рекомендовано Іллю Куруся (НН ІФВіС) та Костянтина Кисельова (НН ІФМІТ).

Щиро вітаємо переможців!

За матеріалами кафедри педагогіки НН ІПП