Засідання Ради едвайзерів у НН ІнЕБ

У навчально-науковому інституті економіки та бізнесу 1 квітня відбулося засідання Ради едвайзерів.

Відновлення соціально-гуманітарної роботи є одним із пріоритетних напрямків роботи навчально-наукового інституту економіки та бізнесу в умовах війни. Наразі в структурному підрозділі вже створено сторінку в соціальних мережах, де розміщується актуальна інформація про організацію освітнього процесу та особливості майбутньої вступної кампанії. Також відбувається відновлення роботи студентського самоврядування, налагоджена комунікація в чатах Тelegram, Viber та WhatsApp.

1 квітня в інституті відбулося онлайн-засідання Ради едвайзерів аби обговорити подальшу діяльність підрозділу та основні напрямки роботи. На засідання було розглянуто три питання:

  1. Організація соціально-гуманітарної роботи в навчально-науковому інституті економіки та бізнесу в умовах війни.
  2. Збереження контингенту та особливості комунікації зі здобувачами вищої освіти.
  3. Рекламно-профорієнтаційна діяльність в умовах війни.

На початку заходу всіх присутніх привітав директор навчально-наукового інституту економіки та бізнесу В.П. Хмель. Він окреслив низку завдань, які постали перед підрозділом у сучасних умовах.

Далі до присутніх звернувся заступник директора з соціально-гуманітарної роботи навчально-наукового інституту економіки та бізнесу О.О. Черниш. Одним із головних завдань соціально-гуманітарної роботи в умовах війни було запропоновано підтримка зв’язку зі здобувачами вищої освіти та надання допомоги здобувачам освіти, які цього потребують.

Завідувачі кафедр та викладачі інституту висловили свої пропозиції щодо рекламно-профорієнтаційної діяльності в цьому році.

Наразі в навчально-науковому інституті економіки та бізнесу продовжується активна робота, організовується освітній процес та соціально-гуманітарна робота.

За інформацією навчально-наукового інституту економіки та бізнесу