Щодо вступу – 2022!

Якщо ви зареєструвалися для участі в ЗНО – ви є потенційним учасником вступних іспитів до Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка».

Найімовірніше, ви вже маєте сертифікат учасника ЗНО тож зможете заходити на свою інформаційну сторінку, аби отримати всю актуальну інформацію щодо подальших дій, яка стосуватиметься саме вас.

У разі якщо ви не маєте сертифіката – не хвилюйтеся: невдовзі буде оприлюднена інформація, як отримати логін і пароль для входу на свою інформаційну сторінку.

Якщо ви цього року закінчуєте здобувати повну загальну середню освіту і ще не зареєструвалися на ЗНО – до 9 квітня 2022 року відкрита можливість створити реєстраційну картку.

Увага! Для заповнення дуже важливими є наступні дані: прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, серія і номер паспортного документа. Ці дані є важливими не лише для участі в тестуваннях, а й для подання документів для вступу.

У реєстраційній картці Ви побачите поля для вибору предметів ЗНО/ДПА. Заповніть їх навіть попри скасування ДПА у формі ЗНО та попри те, що вступ відбуватиметься за процедурою, відмінної від процедури проведення класичного ЗНО. Якщо є змога, роздрукуйте свою реєстраційну картку заповніть від руки заяву про участь в тестуваннях, додайте копію паспорта і передайте керівникові закладу освіти, де ви навчаєтесь або відправте до Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти (вул. Київська, м. Вінниця, 21009).

Вступники, які наразі перебувають на окупованих територіях або на територіях, де тривають активні бойові дії, заповнити реєстраційну картку можуть не особисто, це може зробити хтось з друзів, або знайомих.