Робоча зустріч

Ректор університету провела робочу зустріч із керівництвом навчально-наукового інституту культури та мистецтв, факультету іноземних мов і зі здобувачами вищої освіти.

З метою налагодження ефективної роботи структурних підрозділів університету під час повномасштабної війни в Україні, ректор університету Олена Караман зустрілася з директором навчально-наукового інституту культури та мистецтв Нелею Назаренко й в.о. декана факультету іноземних мов Іриною Мигович, які здійснювали й продовжують здійснювати освітню діяльність у м. Полтава.

Питання, які обговорювалися, стосувалися пріоритетних напрямів діяльності та розвитку університету в умовах воєнного стану. Зокрема, Олена Леонідівна зосередила увагу на питанні життєдіяльності університету, належного забезпечення дистанційного навчання для здобувачів вищої освіти, відновлення освітньої та інших напрямів функціонування, забезпечення державних гарантій.

Зустрілася ректор й зі здобувачами вищої освіти. Вона розповіла молоді про те, що задля збереження та організації безперервного освітнього процесу в дистанційній або в будь-якій іншій формі центр управління університетом було тимчасово переведено у м. Полтава. «Університет з 11.03.2022 року одним з перших в Україні відновив після вимушених канікул освітню діяльність у змішаній формі – очній та дистанційній», – зауважила Олена Леонідівна.

Наприкінці зустрічі ректор закликала і здобувачів вищої освіти, і колективи структурних підрозділів дотримуватися правил поведінки в умовах воєнного стану, не нехтувати сигналами тривоги та берегти себе як на території університету, так і за його межами!