ЛНУ імені Тараса Шевченка та ПУЕТ єдині

Колектив Луганського національного університету імені Тараса Шевченка висловлює щиру вдячність Олексію Нестулі, ректору Полтавського університету економіки і торгівлі, за підтримку та надання можливості розмістити Центр управління Університетом в м. Полтава в умовах воєнного стану з 24 лютого 2022 року.

29 березня 2022 року о 10:30 відбулася зустріч керівництва ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» з ректором Полтавського університету економіки і торгівлі професором Олексієм Нестулею. Під час розмови ректор Олена Караман від імені колективу нашого закладу вищої освіти висловила подяку полтавським колегам за наданий прихисток, завдяки чому вдалося розмістити ректорат і забезпечити тимчасовим житлом професорсько-викладацький склад, співробітників і студентів університету. Було обговорено подальше співробітництво між двома навчальними закладами.

Зауважимо, Полтавський університет економіки і торгівлі під керівництвом Олексія Нестулі вже вдруге рятує ЛНУ імені Тараса Шевченка: у 2015 році внаслідок російської агресії на Сході України 2014 року та тепер, під час повномасштабного вторгнення росії в Україну, коли Університет знов опинився в зоні пекельних боїв та тимчасової окупації будівель університету в Луганській області.

З 2015 року на базі Полтавського університету економіки і торгівлі успішно здійснюють освітню діяльність два структурні підрозділи Луганського національного університету імені Тараса Шевченка – факультет іноземних мов та навчально-науковий інститут культури і мистецтв.

Відтепер ПУЕТ став базою для центру управління діяльності ЛНУ імені Тараса Шевченка в сукупності всіх його підрозділів.

Разом ми – НЕПЕРЕМОЖНІ!

Слава нашим Університетам! Слава Україні!

Прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка