На кафедрі менеджменту триває освітній процес

Триває другий місяць освітнього процесу в умовах війни України проти РФ за незалежність та тимчасової окупації частини території нашої країни та зокрема м. Старобільськ. Як і раніше використовуються всі можливості для встановлення стабільного зв’язку між здобувачами вищої освіти та викладачами – освітній портал університету, месенджери, телефонний зв’язок тощо.

Кафедра менеджменту, яка є випускаючою за спеціальністю 073 «Менеджмент», продовжує працювати в дистанційному режимі.

Запроваджено процес встановлення контактів зі здобувачами вищої освіти першого і другого освітніх рівнів. Навчальна робота організована за стабільним розкладом. Щоденно передбачено заняття у формі консультацій зі здобувачами всіх курсів бакалаврського освітнього рівня та з першим курсом магістерського освітнього рівня.

Спілкування викладачів кафедри менеджменту зі здобувачами вищої освіти здійснюється відбувається на платформі Moodle, Teams, за допомогою телефонного зв’язку та з використанням спеціально створених груп у Вайбері. Планується також створити групи у месенджері Telegram. Ця платформа є більш ефективною для спілкування зі здобувачами вищої освіти, які опинилися на тимчасово окупованих територіях.

Для здобувачів першого освітнього рівня четвертого курсу (випускного) було змінено форму підсумкової атестації з виконання кваліфікаційної роботи бакалавра на проведення комплексного кваліфікаційного іспиту в усній формі. Зараз викладачі кафедри працюють над програмою цього іспиту. Плануємо на наступному тижні викласти цю Програму на всіх платформах та групах.

Перед самою війною, 21 лютого, викладачі кафедри відіслали самоаналіз для проведення акредитації за першим бакалаврським освітнім рівнем, 23 лютого отримали пропозицію від ЕГ щодо проведення експертизи з 9 по 11 березня але на жаль це стало не можливим у зв’язку з агресією РФ. За рішенням НАЗЯВО освітні програми за якими акредитаційна експертиза здійснена частково (етапи 3.1-7.1) отримують умовну (відкладену) акредитацію освітніх програм без проведення або з частковим проведенням акредитаційної експертизи без оплати вартості акредитації закладом вищої освіти.

Продовжується робота над удосконаленням ОПП «Менеджмент організацій і адміністрування» другого (магістерського) освітнього рівня.

За інформацією кафедри менеджменту
навчально-наукового інституту економіки та бізнесу