Кафедра фінансів, обліку та банківської справи продовжує освітній процес

Зараз жахливо складний час для усіх. У цих трудних обставинах дистанційне навчання об’єднуватиме здобувачів вищої освіти та викладачів, а також надасть можливість необхідного в цей час спілкування.

Дистанційний освітній процес має величезну роль. Спілкування здобувачів вищої освіти між собою та з викладачами допоможе їм легше адаптуватися до нових, складних умов життя, відволіктися від жахливих подій, доєднатися до спільноти.

Відновлення освітнього процесу на кафедрі фінансів, обліку та банківської справи відбувається в дистанційному режимі з використанням платформ moodle, Microsoft Teams, а також безпосереднім консультуванням в режимі онлайн у поточному графіку роботи. Підсумкова атестація проводитиметься за допомогою платформи Microsoft Teams. Освітній процес на кафедрі адаптовано так, щоб навчання не перевантажувало здобувачів та викладачів.

Кафедра фінансів, обліку та банківської справи об’єднує здобувачів вищої освіти та викладачів з різних регіонів, створює можливості задля спілкування здобувачам, зокрема, організовуючи участь у роботах наукових конференцій, науково-дослідних проектів тощо.

За інформацією кафедри фінансів, обліку та банківської справи