З Днем народження, рідний НН ІПП!

Сьогодні, 30 березня 2022 року навчально-науковий інститут педагогіки і психології відзначає 47-річчя з дня заснування.

47 років… Майже півстоліття! Скільки подій – трагічних, героїчних і піднесених – пережив НН ІПП разом з Університетом за історію свого існування!

От і зараз Інститут разом з Університетом та Україною переживає складні часи – працює в умовах війни, героїчно відстоює свою суб’єктність у вітчизняному та міжнародному освітньо-науковому просторі, наближає Перемогу! І я впевнена – і Університет, і Інститут знов вистоять, набудуть незламного духу, а потім займуть лідерські позиції у вітчизняній освіті і науці, спираючись на загальнолюдські, європейські, національні та університетські традиції, ідеї та цінності…

Що для мене НН ІПП?

Це – моя Альма-матер, що подарувала мені найкращих Учителів і Наставників, якісну Освіту, трансдисциплінарні Знання, системне Мислення й бачення університетської діяльності в сукупності всіх її напрямів…

НН ІПП – це можливість постійного розвитку і самореалізації!

Це – духовний зв’язок різних поколінь викладачів і студентів: минулих, теперішніх і майбутніх! А значить – це міцна і велика родина, що складається з різних поколінь!

Це – корпоративний дух і здорова конкуренція, поєднання традицій та інновацій!

Це – сучасне освітнє середовище і  обличчя університету!

Це – майбутнє нашого університету і України, і не тільки на крайньому її Сході!

Бажаю Інституту вічно жити, не втрачати сили духу, вірити в Перемогу та наближати її своєю діяльністю; постійно рухатися вперед, примножувати здобутки минулих поколінь та робити все для його майбутнього!

Переконана, що минуть важкі часи і, завдяки патріотизму й безмежному потенціалу студентів і викладачів, Інститут та Університет не тільки відновлять свою потужність, а й стануть лідерами освіти і науки України!

Сердечно бажаю ветеранам університету здоров’я і довголіття, студентам і викладачам – перспектив, оптимізму й віри, здійснення усіх планів, намірів і сподівань, здоров’я й удачі, плідної і творчої праці в ім’я Інституту, Університету, вітчизняної освіти і науки!

З любов’ю, повагою та вірою в кожного з вас
ректор ЛНУ імені Тараса Шевченка,
професор навчально-наукового
інституту педагогіки і психології
Олена КАРАМАН