Освітній процес на кафедрі фізичної терапії, ерготерапії та здоров’я людини

Незважаючи на надскладну ситуацію, пов’язану із повномасштабною військовою агресією РФ проти України, навчально-науковий інститут фізичного виховання і спорту відновив освітній процес із використанням технологій дистанційного навчання.

Здобувачі вищої освіти кафедри фізичної терапії, ерготерапії та здоров’я людини повернулися до навчання 14 березня. У найкоротші терміни, незважаючи на об’єктивні труднощі, викладачі кафедри відновили повноцінний навчальний процес із використанням освітнього порталу університету, платформи Microsoft Teams та інших засобів синхронного і асинхронного навчання. У рамках неформальної освіти здобувачам вищої освіти було запропоновано низку онлайн курсів на платформах дистанційного навчання (Prometheus, Open WHO, Центр громадського здоров’я, Coursera, EdEra, та ін.).

Поряд з навчальним процесом, викладачі та здобувачі вищої освіти продовжують наукову роботу, активно долучаються до волонтерської діяльності, приймають участь в освітніх і наукових заходах, тренінгах з тактичної медицини тощо.

Віримо в Україну! Віримо в перемогу!