Кафедра української мови на форпості українського слова

Після вимушених канікул кафедра української мови факультету української філології та соціальних комунікацій продовжує освітній процес зі здобувачами вищої освіти всіх курсів.

Відчуй смак української мови, осягни палітру
українського слова своїм серцем, шановний студенте!

У звʼязку з російською агресією, ми, на жаль, замість навчання в аудиторіях змушені продовжувати наші заняття, використовуючи різні дистанційні технології: освітній портал Moodl, де розміщені усі наші навчальні матеріали; платформу Microsoft Teams, електронну пошту, Telegram, Viber; спілкуємося через соціальні мережі Іnstagram, Facebook.

Шановні здобувачі вищої освіти, якщо у Вас виникає запитання до викладача, то Ви можете звернутися через Viber, Telegram, електронну пошту й отримати вичерпну консультацію. Ми раді Вас почути та надати необхідну освітню допомогу.

Зараз, як ніколи, потрібні комунікація і швидкий доступ до інформації.

Необхідна інформація про перебіг освітнього процесу, зокрема оголошення, графіки занять, консультацій, матеріали й завдання з усіх освітніх компонентів розмішені на освітньому порталі ЛНУ імені Тараса Шевченка – Digital Office:

для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
денної форми навчання: http://do.luguniv.edu.ua

для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
заочної форми навчання: http://do1.luguniv.edu.ua

для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти:
http://do.luguniv.edu.ua

для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти –
доктора філософії (PhD): http://do1.luguniv.edu.ua

Ми з вами! Ми продовжуємо навчання і з нетерпінням чекаємо на зустріч. Усе буде гаразд! Усе буде Україна! Тримаймося разом!

З повагою Ваша кафедра української мови