Студентам всіх закладів вищої освіти, які розташовані у зоні активних бойових дій!

ФАКУЛЬТЕТ ІНОЗЕМНИХ МОВ Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, який з 2015 року і до сьогодні працює в місті ПОЛТАВА, ПРОПОНУЄ здобувачам вищої освіти університетів, наразі розташованих в зоні активних бойових дій, надання МОЖЛИВОСТІ ПРОДОВЖЕННЯ НАВЧАННЯ відповідно до моделі внутрішньої мобільності.

Здобувачі вищої освіти всіх форм навчання та освітніх ступенів, евакуйовані із зони бойових дій, можуть зареєструватися за покликанням (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezmi70nIgozg1OSe81hAzwsOn0nC_rDeFXCtIqooF6hN9dtw/viewform) та за погодженням з адміністрацією університету обрати дисципліни, які хочуть вивчати разом зі студентами факультету іноземних мов віддалено (з використанням платформ MS Teams, ZOOM, MOODLE).

Після завершення семестру та успішного складання семестрового контрою студенти отримають інституційну виписку, у якій буде вказано дисципліни з кількістю кредитів та підсумковою оцінкою з дисципліни.

Запрошуємо здобувачів вищої освіти університетів, наразі розташованих в зоні активних бойових дій, долучитися до навчання на ФАКУЛЬТЕТІ ІНОЗЕМНИХ МОВ ЛУГАНСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА!